Eksiklik en önemlisidir ve dolumu almak için bir Kli [kap] olarak adlandırılır. Dolumun miktarı, eksikliğin boyutu ile ölçülür.
Sonuç olarak, daha fazla ve daha az değil de tam olarak aynı dolum varsa yine de kişi dolumdan haz alır, memnun ve mutludur ve sevincini ifade etmek için kelimeler bulamaz, oysa diğeri ruhunu sürdüreceği hiçbir haz olmadığını ve bazen sanki hayatın kendisinden bıktığını hisseder çünkü hayatında herhangi bir amaç hissetmez.
Örneğin, bedeni iyi ve tüm organları sağlıklı ve iyi olan, sağlıklı bir adam, zevk ve haz almayı ister böylece ruhunu bir miktar zevkle sürdürecek bir şeye sahip olur, ancak başarılı olmaz.
Aynı zamanda, başka bir kişi bazı hastalıklardan muzdariptir ve doktorlar bir operasyona ihtiyacı olduğuna karar vermişlerdir, ancak operasyonun başarılı olup olmayacağını ve kişinin hayatının tehlikede olup olmadığını bilmezler. Kişi birkaç uzman görmüştür ancak kimse adamın yaşamaya devam edeceği konusunda herhangi bir söz vermemiştir.
Ve sonra, bilge bir adam gelmiştir ve ona yardımcı olan bir tedavi vermiştir. Daha sonra, hastalığı için testler yapmak üzere doktorlara geldiğinde, doktorlar onun tamamen iyi olduğuna ve bir sıkıntısı olmadığına karar vermişlerdir. Açıkçası, o zaman kişi, çok mutludur ve canlılık elde edecek hiçbir şeyi olmadığını söyleyemez. Daha ziyade, neşesi muazzamdır.
Bununla birlikte, birincisi, sağlıklı olmasına rağmen sağlığından canlılık alamaz çünkü sağlık eksikliği için bir Kli’si yoktur. Bu nedenle bu dolum ona, hiçbir canlılık vermez.
Soru şudur: Onu memnun eden dolum gerçek mi yoksa hayali midir?